Een-na-laatste fase werkzaamheden N348

Vanaf zaterdagmiddag 21 oktober vinden er werkzaamheden plaats vanaf kruispunt Vulikerweg tot de rotonde Velsdijk / Raalterweg aan de N348. Deze gaan tot zaterdagmiddag 4 november duren.

Het onderhoud aan de N348 wordt sinds augustus in vijf fasen uitgevoerd. De fase die 21 oktober van start gaat is de vierde en laatste. Tijdens deze fase is Wesepe vanuit het noorden bereikbaar en is de rotonde Boxbergerweg / Raalteweg beschikbaar als oversteek voor fietsers en voetgangers.

Wanneer de huidige (derde) fase is afgerond, zal de aansluiting van de Spanjaardsdijk en Oerdijk op de N348 weer beschikbaar zijn voor al het verkeer.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden is de N348 in fasen afgesloten en zijn er omleidingsroutes. Deze zullen met gele borden langs de weg worden aangegeven. De hoofdomleiding gaat over de gelijkwaardige provinciale wegen N332 (Raalte – Holten) en N344 (Holten – Deventer). Veel extra reistijd ben je gelukkig niet kwijt. Ga uit van zo’n 10 minuten.

Tekst gaat verder onder foto

Legenda groot onderhoud N348 Raalte – Deventer / Afbeelding van: Provincie Overijssel

Volgende werkzaamheden
Van 4 tot 18 november wordt er vanaf de rotonde Boxbergerweg tot en met het kruispunt Woolsdijk gewerkt. De Weseper Rondweg zal dan ter hoogte van dit werkvak dicht zijn. Wesepe zal tijdens deze werkzaamheden vanuit het zuiden bereikbaar zijn. Ook hier zal er voor fietsers en voetgangers een oversteek beschikbaar zijn, namelijk de rotonde Velsdijk / Raalterweg.

18 november gaat de vijfde en laatste fase van start. Deze zal duren tot 1 december.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...