De liefde stroomt voor de horecaondernemers in Olst-Wijhe

Met een gloednieuwe actie maken inwoners van Olst-Wijhe kans op één van maar liefst 150 horecabonnen à 15 euro. Na de kappers en salons vinden de ondernemersverenigingen Gastvrij Wijhe en Natuurlijk Olst, in samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de provincie Overijssel, het hoog tijd om nu de horeca in het zonnetje te zetten.

De winkels zijn gelukkig weer open en de terrastijden van de horeca worden steeds verder verruimd. De horeca is echter noodgedwongen erg lang dicht geweest tijdens de afgelopen coronaperiode. Nu de bedrijven weer open kunnen, verdienen ze steun vinden de initiatiefnemers van de actie. Evenals bij de vorige acties, is meedoen simpel.

Wie wil meedingen naar de horecabonnen knipt de bon uit de HuisaanHuis/Reklamix en vult duidelijk naam en adres in. Het is zaak de bon vervolgens in te leveren bij één van de bekende inleverbussen van Gastvrij Wijhe die staan bij de BONI, MICO Bodywear &Lef Underwear en Albert Heijn. In Olst kan de bon ingeleverd worden bij ut Huus. Uit de inzendingen worden de winnaars geloot en zullen telefonisch op de hoogte worden gesteld,

De prijswinnaars kunnen de bonnen besteden bij de talrijke horecazaken die lid zijn van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe of Natuurlijk Olst. De actie loopt tot en met maandag 7 juni. Natuurlijk Olst en Gastvrij Wijhe hopen op een mooie zomer, waarin iedereen weer gezellig een terrasje kan pakken. Een horecabon van 15 euro kan een mooie aanleiding zijn om dat te gaan doen.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Gebrekkige Rijksgelden veroorzaken onzeker financieel kader Olst-Wijhe

Al jarenlang staan de financiën van het Rijk richting gemeenten onder druk. ...