Drift Karten nieuw bij de Scheg in Deventer

Vanaf maandag 13 april 2015 wordt er een nieuwe attractie gepresenteerd bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer. De zomerexploitatie van de kunstijsbaan wordt uitgebreid met Drift Karten op het middenterrein. Van maandag 13 april tot en met zondag 13 september 2015 zijn er acht Drift Karts beschikbaar waarmee per heat van acht minuten wordt gestreden om de snelste rondetijden. De elektrisch aangedreven karts zijn geruisloos en het energieverbruik is nihil. De karts zijn eenvoudig instelbaar in verschillende lengtes en snelheden en daardoor geschikt voor zowel kinderen (met minimaal een lengte van 1.30 meter) als volwassenen.

Bij Drift Karten staat behendigheid voorop: driftend over het gladde parcours slingeren, snelheid controleren en niet overdwars op de baan komen te staan is een echte uitdaging voor jong en oud, man en vrouw. De karts rijden op een speciale kunststof ondergrond. Het gevoel op een gladde ondergrond te rijden is een bijzondere beleving. Daarnaast zorgt het voor een unieke uitstraling. Deze vorm van karten is voor veel mensen nog onbekend.

Met de combinatie zwemmen, spelen én Drift Karten biedt Sport- en Belevingscentrum De Scheg een uniek dagje uit. Zowel individueel, in groeps- of teamverband, met collega’s, familie en vrienden kan er worden gereserveerd of tijdens openingstijden worden deelgenomen aan Drift Karten.

 

Over Salland TV

3 Reacties

  1. Why users still make use of to read news papers when in this technological world everything is available on web?

  2. hydroxychloroquine 200mg tablets hydroxychloroquine covid 19

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Weersverwachting Vrijdag 20 Mei

Door Erwin Hoogenboom      Vrijdagochtend is het wisselvallig, er valt een enkele bui ...