Drie ontwikkellocaties Buurtschappen Steenbrugge

In de Buurtschappen van Steenbrugge zijn nog drie ontwikkellocaties. De gemeente Deventer is op zoek naar één ontwikkelaar of een combinatie van partijen die deze locaties wil ontwikkelen en realiseren. Op 26 juni start de inschrijving voor deze locaties.

Het gaat om 18 rug-aan-rug-woningen en 4 rijwoningen in de sociale en vrije koopsector. Ontwikkelaars kunnen zich inschrijven tot 14 september 2023. De toewijzing van de locaties vindt plaats op basis van loting.

De laatste kans voor ontwikkelaars
Wethouder Rob de Geest (Wonen): “Deze locaties in Steenbrugge zijn de laatste locaties die we aan ontwikkelaars aanbieden; de laatste kans voor ontwikkelaars om iets moois neer te zetten in deze zeer gewilde en gevarieerde nieuwbouwwijk op zo’n unieke plek tegen het groene buitengebied aan.”

Ontwikkellocatie in Buurtschappen
Voor de drie ontwikkellocaties geldt dat ontwerp en realisatie voldoet aan de gemeentelijke kaders en ambities. Die ambities staan in het kavelpaspoort. Het gaat om de locaties die op de kaart rood omlijnd zijn. Het gaat om 3 locaties in verschillende buurtschappen in Steenbrugge.

Verkoopbrochure
De openbare verkoop vindt plaats via een inschrijving. Op de website Deventer Verkoopt, staat de verkoopbrochure. Hierin zijn de criteria opgenomen om de inschrijvingen te beoordelen. Op deze pagina staat alle informatie over deze ontwikkellocaties.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Geen treinen tussen Apeldoorn en Amersfoort

Er rijden deze maandag geen treinen op het traject tussen Apeldoorn en ...