Woensdagmiddag net voor 12.30 uur is op de Boxbergerweg een slijterij overvallen.

Deventer – Overval op slijterij Boxbergerweg

Onder dwang heeft de verkoopster geld uit de kassa aan de overvaller gegeven waarna hij er vandoor ging. Op basis van het opgegeven signalement werd in de omgeving even later een 34-jarige man uit Deventer aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen of hij daadwerkelijk bij de overval betrokken is.

De politie zoekt getuigen. Kort na de overval kwamen er een aantal klanten de slijterij binnen. Zij worden nadrukkelijk verzocht contact op te nemen met de politie. Natuurlijk kunnen ook andere personen die mogelijk iets gezien hebben van de overval of aanslaan op het signalement bellen met de politie.

Het signalement van de overvaller luid: licht getinte man in de leeftijd van 20 tot 30 jaar, donker haar, donkere ogen en tussen de 175 en 190 cm lang. De man droeg een donkere jas met een capuchon en een donkere spijkerbroek. Getuigen kunnen bellen met het politieteam Deventer-Noord/Diepenveen via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via de anonieme tiplijn Bel M: 0800-7000.

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...