Foto: Daan Obdeijn

Deventer Op Stelten gaat van start

Vandaag gaat Deventer Op Stelten officieel van start. Het festival krijgt een andere invulling dan de afgelopen jaren. Maar dat moet de pret niet drukken. Lees snel verder wat er de komende dagen te gebeuren staat in Deventer.

Het festival is op zoek gegaan naar een passende opzet dat binnen de beperkingen van de coronamaatregelen plaats kan vinden. Waar in andere jaren 120.000 bezoekers gedurende drie dagen konden komen, worden er nu acts georganiseerd waarbij maximaal 30 personen mogen komen. Anders dit jaar is ook dat er gereserveerd moet worden voor voorstellingen. Een open stadsfestival wat normaal gesproken de bedoeling is, is jammer genoeg niet haalbaar in deze tijd. Daarom is er gekeken naar wat er wél mogelijk is.

Het programma laat zien dat dit een editie is die alleen nu plaats kan vinden. Voorstellingen die raken zonder aan te raken, op solistische wijze op zoek naar je eigen identiteit, over social distancing, elkaar missen, voorstellingen die gemaakt zijn in tijden van corona. Een programma vol intieme voorstellingen, acrobatiek en circustheater, urban dance en moderne dans, poëzie en muziektheater, humoristisch en clownesk buitentheater, jong talent en meer. Er staan daarnaast veel Nederlandse theatergezelschappen op het programma, er worden 11 Nederlandse premières gespeeld en er is één wereldpremière!

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...