Slechts een handjevol bezoekers kwamen woensdagmiddag langs op het twee uur durende spreekuur met de Deventer Fractievoorzitters in de wijkwinkel van Keizerslanden.

Deventer – Handvol bezoekers Stentor’s vragen(v)uur

Met spandoeken in de bibliotheek van de wijkwinkel werd duidelijk dat de Stentor verantwoordelijk was voor de organisatie en promotie van het vragenuur.

Verschillende lokale politici verzuchtten dat “ze het jammer vonden om voor een vrijwel leeg podium vrij te nemen”  De weinige bezoekers vonden de spandoeken van de Stentor hinderlijk omdat deze stomweg over boekenkasten waren heen gehangen. Kort voor het eind van de zeer matig bezochte spreekuren kwam de cameraploeg van NOVA binnen,

Marco Swart (VVD), Jos Pierey (PvdA) en Margriet de Jager (ADB) gaven hun mening over de tweetalige verkiezingsfolders en een speciale bijeenkomst vrijdagavond bij Turkse Kracht. Deze bijeenkomst in de kantine van Turkse Kracht is speciaal voor Turken welke langdurig in Nederland verblijven en die moeite hebben met de Nederlandse taal. NOVA maakte met het CDA als middelpunt langs de Rielerweg TV-opnames bij Turkse ondernemers.

In de Stentor van donderdagmorgen stond een bijtend commentaar over politici die in de koekstad hun mening voor de NOVA-camera gaven. Achteraf maakte de komst van het plotselinge reportageteam van NOVA voor sommige politici de vrijwel verspilde ochtenduren weer goed. Het TV item van NOVA gemist het staat hier!

Over Salland TV

x

Check Also

Lokale omroepen gaan over op digitale radio

Bron: NLPO Eind 2024 zullen alle lokale publieke omroepen in Nederland te ...