Het Etty Hillesum Lyceum de school voor voortgezet onderwijs in Deventer komt niet al te best uit de verf volgens een enquête die begin dit jaar is gehouden door de PvdA.

Deventer – Etty Hillesum presteert maar matig

De PvdA in Deventer heeft begin dit jaar een enquête gehouden over het voortgezet onderwijs op het Etty Hillesum Lyceum in Deventer. Aan deze enquête namen ouders, leerlingen en andere geïnteresseerden deel. Zij gaven hun opvattingen over het voortgezet onderwijs in Deventer, zoals dat beschikbaar is op het EHL.

De kwaliteit en de keuzemogelijkheden zijn door velen als positief gewaardeerd. Maar er is ook een grote groep die de mogelijkheden op de school onvoldoende vindt. Ook de kwaliteit van het onderwijs wordt door veel deelnemers als onvoldoende bestempeld. En deze ruime verschillen tussen de meningen geven toch stof tot nadenken, volgens PvdA raadslid Rob de Geest in het PvdA persbericht.

De PvdA fractie gaat met de resultaten naar de gemeenteraad en hoopt op bijsturen door de gemeenteraad richting de school. De school krijgt volgens de enquête een 6,2 voor de kwaliteit van het huidige onderwijs. Maar voor de keuzemogelijkheden van het EHL was het niet meer dan een 5,2. De resultaten zijn hier te vinden en op de site van de PvdA Deventer.

 

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...