Deventer Doet geeft boeketten weg!

Op donderdag 26 november geeft Deventer Doet iedereen de gelegenheid om iemand die vrijwillig geholpen heeft te bedanken met een boeket bloemen. Als de coronamaatregelen het toelaten worden deze dag 300 boeketten in de Lebuinus kerk uitgedeeld. Directeur Rob de Jong legt uit ‘Deze actie is in plaats van de vrijwilligersavond die jaarlijks in de schouwburg plaatsvindt. Die kan dit jaar helaas i.v.m. corona niet doorgaan. In plaats daarvan kunnen mensen vrijwilligers opgeven voor een bos bloemen.’

Wie geef jij een boeket?
Wie wil jij bedanken met een bos bloemen? Je buurman die altijd voor iedereen klaar staat? De tennisvereniging die zich zo inzet om ieder jaar weer een spektakel te maken van de toernooien? Die ene vrijwilligster die iedere week wandelt met ouderen? Of de groene vrijwilligers die zorgen dat jij heerlijk van de natuur kunt genieten? Je kent er vast wel één! Geef hem of haar op via het formulier op www.deventerdoet.nl en Deventer Doet zorgt voor de rest.

Wil jij zelf ook actief worden? Op www.deventerdoet.nl geven organisaties aan wat voor een soort hulp zij goed kunnen gebruiken.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Sfeervolle Bohemian Ibiza  Markt in Wijhe

Vrijdag 19 juli was de Langstraat in Gastvrij Wijhe het decor van ...