In de nacht van zaterdag op zondag zijn op de Brink drie personen aangehouden voor het beledigen van politieagenten.

Deventer – Beledigen politie blijft een trend

Daarbij is een 22-jarige Deventernaar aangehouden. De knaap was eerder die avond al tijdens surveillances twee keer gecontroleerd terwijl hij rondhing bij een school aan de Douwelerwetering. Hij was toen al vervelend. Toen hij later die nacht de agenten weer tegenkwam op de Brink vond hij het nodig om tegen de agenten te praten. Toen de agenten niet reageerden beledigde hij hen. Onderweg naar en op het bureau was hij zeer lastig, en weigerde mee te werken. Ook bleef hij de agenten beledigen.

Ook een 21-jarige plaatsgenoot werd aangehouden voor hetzelfde feit. Hij kreeg een discussie met agenten, omdat hij met een blikje bier liep. Na veel gepraat gooide hij uiteindelijk toch het blikje weg. Toen hij wegfietste vond hij het echter nodig de agenten te beledigen. Bij de aanhouding die volgde verzette hij zich waardoor hij ten val kwam. Ook hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Een andere 21-jarige man uit Deventer vond het nodig om, zonder aanleiding, een voorbij fietsende agent te beledigen. Ook hij is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

Over Salland TV

x

Check Also

Startersloket Raalte organiseert starterscafé in Heeten

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ...