Duikers van de brandweer hebben zaterdagavond gezocht naar het lichaam van een 19-jarige man uit Deventer die volgens getuigen alleen gekleed in een zwembroek - vanaf de spoorbrug in de IJssel was gesprongen.

Deventer – 19-jarige Deventenaar springt van de spoorbrug in de IJssel

Getuigen zagen de man kort voor 20.00 uur in het water terechtkomen en na enige tijd verdween hij onderwater. De politie en brandweer waren snel ter plaatse. Ook werd later de politiehelikopter nog ingezet. De zoektocht naar de vermiste 19-jarige Deventenaar wordt zondagochtend voortgezet. Duikers van de brandweer hebben zaterdag de hele avond gezocht naar het lichaam van de Deventenaar. De man sprong kort voor 20.00 uur uit bravoure de tien meter lager gelegen rivier in. Getuigen zagen de man in het water terechtkomen.

 

Aanvankelijk probeerde hij naar de kant te zwemmen maar dat lukte hem niet. Na enige tijd verdween hij onder water. De getuigen hebben hem daarna niet meer boven water zien komen. Politie, duikers van de brandweer en Rijkswaterstaat hebben tot 22.00 uur naar de Deventenaar gezocht. De scheepvaart is ook enige tijd stilgelegd. Foto’s: RJ Leerink en 123stedendriehoek.nl


 

Over Salland TV

x

Check Also

Lokale omroepen gaan over op digitale radio

Bron: NLPO Eind 2024 zullen alle lokale publieke omroepen in Nederland te ...