Sport- en Belevingscentrum De Scheg en het Borgelerbad in Deventer staan van 26 tot en met 28 april 2013 geheel in het teken van het Oranje feestweekend.

De Scheg en het Borgelerbad in het teken van Oranje feestweekend

Op het programma staan het Oranje discozwemmen, de opening van de Speelpool zomereditie en de opening van de buitenbaden van het Borgelerbad.


Oranje discozwemmen

Om het Oranje feestweekend goed te beginnen is er op vrijdagavond 26 april van 19.00 tot 21.30 uur Oranje discozwemmen in zwemparadijs De Scheg. Een DJ is aanwezig en zorgt voor feestelijke muziek.


Opening Speelpool zomereditie

Zaterdag 27 april opent bij De Scheg om 12.00 uur de Speelpool zomereditie: het grootste overdekte speelparadijs van Gelderland en Overijssel voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen overdekt én toch in de frisse buitenlucht springen, klimmen, glijden, sporten op diverse attracties. Nieuw dit seizoen is de Belevingsiglo met écht ijs en het spring- en luchtkussens de Actieve Vulkaan. De Speelpool zomereditie is deze lente en zomer het toneel van diverse shows en Meet & Greets met Pingo, Dora, Diego, Spongebob en de Biba Boerderij.


Opening buitenbaden Borgelerbad

De buitenbaden van het Borgelerbad openen op zaterdag 27 april om 12.00 uur. Vaste bezoekers, zonaanbidders en recreatieve buitenzwemmers zijn van harte welkom. Op de openingsdag worden diverse sportclinics georganiseerd. Nieuw deze zomer is de supersnelle familieglijbaan. De nieuwe glijbaan is dertien meter lang en biedt glijplezier voor drie personen tegelijk. In de maand juni wordt deze nieuwe aanwinst van het Borgelerbad feestelijk geopend.


Spaaractie!

Tijdens het Oranje feestweekend is er een speciale spaaractie. Bij aankoop van een entreekaartje in het Oranje feestweekend voor zwemparadijs De Scheg, de Speelpool zomereditie en het Borgelerbad ontvangen kinderen tot en met 12 jaar een spaarsticker. Bij twee stickers verdienen kinderen een 2=1 kaartje voor de Speelpool zomereditie en bij drie stickers een gratis entreekaartje voor de Speelpool zomereditie.

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...