Sanne Pulles Boudoir - Boudoir Fotoshoot - Boudoir Fotografie

De puurste versie van jezelf

Boudoir-fotografie, iedereen heeft er een bepaald beeld bij: sexy vrouwen in lingerie die een tikkeltje ordinair worden afgebeeld. De 24-jarige Deventenaar Sanne Pulles wil dit taboe doorbreken. “Juist met boudoir-fotografie laat ik vrouwen hun mooiste Ik zien. In mijn zoektocht naar ‘self-love’ heb ik de missie gecreëerd om niet alleen mezelf maar ook andere vrouwen te inspireren. Door middel van een prachtige serie van intieme foto’s wil ik dat zij de mooiste versie van zichzelf kunnen zien. ” Daarnaast heeft ze een podcast genaamd ‘A Photographer’s Guide to Self-Love’ waarin ze dit fenomeen nog meer centraal stelt.

“Mijn carrière als boudoir-fotograaf begon toen ik midden in mijn derde burn-out zat tijdens mijn reis door Azië. Mijn liefde voor fotografie was weg. Ik zat in dubio. Wat wil ik nou? Ik dacht terug aan mijn middelbareschooltijd.  Waar ik door middel van fotografie mijn vriendinnen door hun onzekerheden heen liet kijken en ze daardoor meer zelfvertrouwen kregen. Toen wist ik het: Ik wil vrouwen fotograferen.  Ik wil ze niet alleen fotograferen, maar ook inspireren. En ik kan alleen anderen inspireren als ik zelf ook content ben met mezelf. Zogezegd, zo gedaan. Ik heb een half jaar de tijd genomen om helemaal aan mezelf te werken. Ik wilde mezelf zo erg kunnen omarmen dat ik mezelf in lingerie op het internet zou durven zetten. Daarnaast geloof ik ook heel erg in ‘practice what you preach’.’’

Sanne Pulles

Ik boek een fotoshoot, wat kan ik verwachten?

“Er gaan twee sessies aan vooraf. Bij de eerste kijken we naar wie jij bent. Op wat voor manier wil jij jezelf zien en wat heb jij nodig? Tijdens de tweede sessie hebben we het over wat jou nu uniek maakt en hoe jij jouw eigen touch kan toevoegen aan de fotoshoot. Op de dag van jouw fotoshoot kan je blijven overnachten in het Hotel Finch waar ook de shoot plaatsvindt. Verder wordt je haar en make-up gedaan. En krijg je een lingeriesetje op maat, speciaal voor jou gemaakt. De dag na de shoot kom ik de ochtend met ontbijt op bed bij je langs met jouw mooiste en eerlijkste foto’s. Tot slot, kom ik tijdens onze laatste sessie een handgemaakt album met jouw favoriete foto’s bij jou thuisbrengen.

Voel jij je elke dag mooi?

“Zeker niet! Soms heb ik zelf ook wel een ‘aardappeldag’. Ik voel me ook niet elke dag honderd procent op en top. Iedereen heeft wel eens zo’n dag! Alleen als ik zo’n dag heb probeer ik het lijstje er weer bij te pakken met wat ik mooi vind aan mezelf en trek ik mijn mooiste outfit uit de kast.”

“Het mooiste aan boudoir is dat alle lichamen worden gefotografeerd. ”

Waar staat Sanne Pulles Boudoir over 5 jaar?

“Qua experience is het al bijna perfect. Ik ben nu de details aan het finetunen. Verder wil ik nog meer vrouwen inspireren en meer spreken over zelf-liefde en hoe sexy foto’s daaraan kunnen bijdragen. Ook wil ik de kwaliteit van de boudoir-fotografie verhogen. Ik hoor nog te vaak van vrouwen dat zij hele slechte ervaringen hebben met dit type fotografie. De ultieme droom is een eigen lingeriemerk. ”

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...