Colmpop gaat indoor: Na enkele jaren slecht en koud weer is er besloten om met Colmpop naar binnen te gaan.  Dus dit jaar alles in de tent.


Colmpop 2014, dit jaar indoor

Colmpop wordt dit jaar gehouden op 17 en 18 mei op het evenemententerrein De Kuip. Zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur is er weer het open podium waar beginnende bands zich kunnen presenteren.

Zaterdagavond gaan het om 19.00 uur van start met de band Redhouse, de  winnaar van vorig jaar, hierna de Doe Maar tribute band Skunk. Deze band uit Apeldoorn zal u versteld doen staan met hun muzikale gelijkenis. Hierna gaan we verder met Whitesnake door de band BiteSnake,  lekker blues en rock. We sluiten de avond af met de band Dream Company uit Italië , die is uitgeroepen  tot de beste Bon Jovi tribute band van Europa.

Zondagmiddag vanaf 13.45 uur gaan we weer verder met de winnaar van vorig jaar Manana  Acoustic. Hierna op het podium Tributeband van The Doors: The Bootleg Doors , blues en rock van jaren geleden. Dan wordt het tijd voor de beentjes van de vloer met No Time!  Vele Motown soul covers en deze band zal op het podium blijven voor de grote afsluiter: Tina Turner door  Nice N’Rouge. Dit zal een geweldige afsluiter worden van weer een jaargang Colmpop. 
Voor meer info kijk op www.colmpop.nl  De toegang is gratis.

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...