COC-middagsalon met fietstocht vooraf

Zondag 26 juni 2022 is het weer Zondagmiddagsalon in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) vanaf 16.00 uur. Tijdens het Salon kan men gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer.

Voorafgaand is er voor de liefhebbers een mooie fietstocht door de omgeving van Deventer die zal eindigen bij de Fermerie voor aanvang van het ZondagMiddagSalon. De start is om 13.30 uur en de route is ongeveer 22 kilometer lang. Opgave vooraf is mogelijk via uitdekast@hotmail.com en kan tot en met vrijdag 24 juni.

Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De entree is gratis en de bijeenkomst duurt tot 19.00 uur! Via de website van COC Deventer e.o. is meer informatie te vinden over deze en andere LHBTI-activiteiten in de regio.

COC Deventer e.o. is de belangenvereniging voor LHBTI’s in de regio Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Meer informatie over deze en andere activiteiten van COC Deventer e.o. zijn via de website www.cocdeventer.nl te vinden.

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...