Brok ervaring stopt bij Rohda Raalte; Twee versterkingen uit Enter

Ondanks dat de bal niet rolt op Sporpark Tijenraan valt er toch veel nieuws te melden omtrent mutaties voor Rohda Raalte. Zo verliezen de Raaltenaren een ‘brok’ aan ervaring, maar komt er veel eigen jeugd en twee Enterse versterkingen voor terug. Kevin Peppels en Jesse Pultrum komen vanuit Enter Vooruit komende zomer naar Rohda Raalte.

Aanvaller Kevin Peppels is 21 jaar en afkomstig van Enter Vooruit. Van 2017 tot 2019 speelde Peppels tussendoor voor het Vriezenveense DETO. Middenvelder Pultrum is van dezelfde leeftijd en speelt inmiddels alweer vijf seizoenen bij de Enterse hoofdmacht. Naast versterkingen van buitenaf komen ook Julian van Hoogstraten, Demy Goedkoop, Niels Klink en Floris te Riele (allen vanuit de 2e selectie) de eerste selectie versterken.

Naast deze aanwinsten stopt ook een ruime groep spelers. Spelers die ook de nodige ervaring meenamen de afgelopen seizoenen. Aanvoerder Jesper Harmens, reservedoelman Ruben Tepperik (blijft keeperstrainer), Dirk Jan Klijn Velderman, Djeremy Zandvliet en Lennart Krijger speelden vele seizoenen in het rood-geel. Daarnaast gaat ook Sven Dikkers (afgelopen zomer overgekomen van De Zweef) niet verder in Raalte. Talent Alex de Jong vertrekt naar Jong GA Eagles.

Rohda Raalte krijgt volgend seizoen in de persoon van nieuwe hoofdtrainer Laurens Knippenborg (komt over van RKZVC) een nieuw gezicht voor de groep in de Eerste Klasse.

Het bericht Brok ervaring stopt bij Rohda Raalte; Twee versterkingen uit Enter verscheen eerst op SallandVoetbal.nl.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...