Bouwbedrijf Hoogeslag Mariënheem genomineerd als Beste Bouwer 2018 van Nederland

Voor de derde keer op rij organiseert de vergelijkingswebsite bouwnu.nl de verkiezing van de Beste (Ver)Bouwer van het Jaar. Er zijn drie podiumprijzen per categorie; Beste Bouwer (50 of meer reviews), Beste Bouwer (10 tot en met 49 reviews) en Beste Verbouwer (10 of meer reviews). De uitreiking van deze felbegeerde prijzen vindt plaats tijdens de BouwBeurs op de stand van vakblad De Aannemer op donderdag 7 februari 2019 om 11.00 uur in Jaarbeurs Utrecht. De genomineerden (in willekeurige volgorde): Beste Bouwer 2018 (10 tot en met 49 reviews): M2 Bouw kwadraat bouw Bouwbedrijf Hoogeslag Beste Bouwer 2018 (50 of meer reviews): Lithos bouw & ontwikkeling Bot & van der Ham – ThuisinBouwen Van Wijnen Harderwijk Beste Verbouwer 2018 (10 of meer reviews): Invano Bouw Cammeraat Bouwtechniek Aannemersbedrijf Van der Helden Door klanten beoordeeld Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in (nieuw)bouw en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews.

Klanten geven op verschillende punten een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl. Reviews over nieuwbouw en verbouw Bouwbedrijven die zowel werkzaam zijn in de nieuwbouw als verbouw kunnen feedback krijgen op deze twee expertises. Bij het bepalen van de Beste (Ver)Bouwer van 2018 is per prijs onderscheid gemaakt tussen de reviews over nieuwbouw en verbouw. Eervolle prijs en meer…

De negen genomineerden (3 x brons, zilver en goud) worden tijdens de uitreiking in het Nieuwscafé in het zonnetje gezet en genieten vooral daarna nog van de eervolle prijs en vermelding. De Beste Bouwers & Beste Verbouwer ontvangen niet alleen een oorkonde en een award, maar tevens een promotiepakket met onder meer een bussticker en gepersonaliseerde visuals, e-mailhandtekeningen en persberichten. In 2019 kan dus niemand om deze kwalitatieve winnaars heen!

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...