Bouw betaalbare huurwoningen Noorder Koeslag Wijhe

In opdracht van SallandWonen bouwt bouwbedrijf Roosdom Tijhuis 5 betaalbare huurwoningen voor 1- en 2 persoonshuishoudens in het plan Noorder Koeslag in Wijhe. Met de bouw van deze huurwoningen wordt opnieuw voorzien in de behoefte aan betaalbare woningen. Vorig jaar bouwde Roosdom Tijhuis al 11 van deze woningen, die erg geliefd waren. Nu komen er dus nog 5 bij. De woningen zijn geschikt voor 1- en 2- persoonshuishoudens voor jong en oud met of zonder zorgvraag. Dit soort middelgrote woningen is voor veel mensen de perfecte woning als een eengezinswoning te groot is en een appartement niet gewenst.

Martin Companje (directeur Roosdom Tijhuis) en Marijke Kool (directeur-bestuurder SallandWonen) hebben onlangs de koop-/aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van de betaalbare huurwoningen. Begin mei start Roosdom Tijhuis met de bouwwerkzaamheden en de woningen worden naar verwachting eind oktober van dit jaar
opgeleverd.

De woningen worden aangeboden via de website en de facebookpagina van SallandWonen. De woningen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens van alle leeftijden.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Start verkoop bedrijfskavels op bedrijventerrein De Meente Noord in Olst

De gemeente Olst-Wijhe start op 12 juli met de verkoop van bedrijfskavels ...