Bloemen bezorgen op bedrijf

Bloemen bezorgen op bedrijf
Bloemen laten bezorgen op een bedrijf kan werknemers op dat ene bedrijf heel blij maken. Wanneer zou je een bloemetje sturen naar een bedrijf? Dat lijkt misschien gek, want de meeste diensten die bedrijven aanbieden, daar worden ze voor betaald, daar worden ze groot door. Maar een bedrijf wordt draaiende gehouden door mensen en die houden wel van waardering en saamhorigheid, een bedankje en kunnen ook vast wel eens een succeswens gebruiken. Heb jij wel eens overwogen om bloemen te laten bezorgen op een bedrijf?

Als bedankje
Een bos bloemen sturen naar een accountantskantoor omdat je zo geholpen bent met je boekhouding en daar nu voordeel van hebt? Een bos bloemen sturen naar de zorginstelling die je oma of opa goed verzorgd? Een bos bloemen bezorgen bij een marketingbureau omdat je site nu zo goed draait? Dit zijn allemaal scenario’s die dagelijks voorkomen, maar die als ‘gewoon’ gezien worden, omdat mensen hun werk moeten uitvoeren. Dat is wel zo, maar hoe goed voelt het om je blijk van waardering te uiten middels een bos bloemen? Je kunt je vast wel voorstellen dat het een werknemer ontzettend stimuleert! Er zijn trouwens bedrijven die een persoonlijk bedankje niet mogen aannemen als het gaat om extra geld of een geschenk. Stuur dus voor de zekerheid de bos bloemen niet naar de werknemer zelf, maar naar het bedrijf, wedden dat het overkomt? Helemaal als je er een persoonlijk kaartje bij voegt.

Bloemen bezorgen om succes te wensen
Je hebt gehoord dat een collega-makelaar een pand heeft gekocht in de binnenstad en je wil het makelaarskantoor succes wensen op de nieuwe plek, dan is een bos bloemen vast op z’n plek. Je hebt gehoord dat het zorgcentrum waar je altijd met plezier gewerkt hebt is getroffen door een kleine brand. Je hebt gehoord dat het bureau dat je helpt met de inrichting van je kantoor ook een vestiging in het buitenland geopend heeft. Allemaal verschillende situaties waarin je alle personeelsleden van een bedrijf succes wilt wensen. Een bos bloemen laten bezorgen en een kaartje erbij doen met ‘succes, zet ‘m op’, of ‘succes, jullie komen er wel doorheen’, zal vast een opkikker geven.

Onderlinge relaties van bedrijven
Ben je zelf eigenaar van een bedrijf, dan kun je je vast bovenstaande scenario’s indenken en dan vooral wat een bos bloemen zal doen met het personeel. Het is niet gek om als concurrentie van elkaar juist af en toe een hart onder de riem te steken. Er zal een tijd komen dat je juist van elkaar kunt leren, dat je elkaar nodig hebt in tijden van crisissen. Elkaar wat gunnen en samenwerking tussen bedrijven kan heel positief werken voor de Nederlandse economie. Dus begin met een bloemetje!

Bloemen online bestellen en laten bezorgen
Eenvoudig bloemen bestellen voor zakelijk én bloemen bezorgen kan onder andere bij Regiobloemist. Kies voor tulpen, rozen, een veldboeket, verschillende vazen en bijpassende kaartjes met jouw boodschap er op. Er is keuze genoeg! Regio Bloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten samen. De bezorging gaat zo snel en voordelig mogelijk dankzij de regionale bloemisten.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...