Ben jij de beste jonge automobilist van Olst-Wijhe en Raalte?

Wist je dat het risico op een ongeval bij een jonge bestuurder vijf keer groter is? De gemeenten Olst-Wijhe en Raalte vinden het belangrijk om hier actie op te ondernemen. Daarom organiseren zij op zaterdag 28 oktober, samen met de gemeente Dalfsen, de praktijkdag IK RIJD BETER. voor jongeren van 18 tot en met 24 jaar. Dit is een van de manieren om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Tijdens de praktijkdag krijg je coaching tijdens een autorit. Daarbij word je beoordeeld door een coach én door elkaar. Ook ervaar je op een mobiele rem- en slipbaan hoe het is om een noodstop te maken. Daarnaast ga je met elkaar in gesprek over alcohol, vermoeidheid, afleiding en drugs. Een gevarieerde, leerzame, maar ook leuke dag. Ben jij de beste jonge automobilist van Olst-Wijhe en Raalte? Bewijs het maar op 28 oktober!

De dag start om 9.00 uur bij Anytyme, Nieuwe Deventerweg 19 in Raalte. Je kunt je aanmelden op www.ikrijdbeter.nl. Hier vind je ook meer informatie. De kosten voor deze praktijkdag bedragen € 25,- per persoon.

IK RIJD BETER. wordt mede mogelijk gemaakt door het ROV Oost Nederland.

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...