GORSSEL - De politie is met een uitgebreid onderzoek bezig naar een overval op een bejaard echtpaar aan de Elfuursweg in Gorssel afgelopen vrijdagavond.

Bejaard echtpaar in woning overvallen door Oost-Europeanen

De daders zijn er met sieraden vandoor gegaan. Het echtpaar zag kans rond 21.00 uur de politie te alarmeren over het gebeurde. Zij werden enige tijd daarvoor plotseling geconfronteerd met vijf mannen die bij hen hadden ingebroken en het echtpaar hadden overmeesterd. Het overvallenteam van de politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart, terwijl surveillance-eenheden een onderzoek naar de daders instelden.

De Oost-Europese mannen, moeten een auto hebben gehad, hebben zich te voet in Gorssel opgehouden en dit kan door getuigen zijn opgemerkt. Er is een Burgernetactie gestart en over de overval is getwitterd.

Tijdens het forensisch onderzoek werd in de tuin een aluminium ladder aangetroffen, die niet van de bewoners is. Agenten vragen bij het buurtonderzoek of een buurtbewoner deze ladder mist. Bij mensen die niet thuis zijn, wordt een flyer in de bus gedaan met een aantal vragen. Tips blijven welkom via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Over Salland TV

x

Check Also

Expositie Charlotte Koloc in De Kuip

Colmschate – Op dit moment is er een nieuwe expositie te zien ...