Premier Jan Peter Balkenende (CDA) vindt de breuk tussen zanger Jan Smit en soapster Yolanthe Cabau van Kasbergen 'erg jammer'.

Balkenende betreurt breuk Jan Smit en Yolanthe

Dat zei hij woensdag op zijn wekelijkse persconferentie na afloop van de ministerraad. Balkenende zei ‘verrast’ te dat de twee uit elkaar gaan. Hij kent het paar persoonlijk en refereerde nog aan een sms ‘je dat hij op zijn verjaardag op 7 mei van het stel kreeg. Ook zei hij nog na de breuk, via via, contact te hebben gehad met Jan Smit.

Deze week werd bekend dat de twee uit elkaar gaan en werd ook een beveiligingsvideo uit een parkeergarage openbaar waarop Cabau van Kasbergen en Real Madridspeler Wesley Sneijder met elkaar zoenen. Minister van Financiën Wouter Bos (PvdA) reageerde woensdag ook op het beëindigen van de relatie van het societykoppel. Hij hield het iets luchtiger. ‘Ik ben heel blij dat Wesley Sneijder eindelijk weer scoort,’ verwijst Bos naar de zoen van Yolanthe en Sneijder. Sneijder zit al meer dan een maand op de bank bij Real Madrid vanwege een blessure.

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...