Avond over beeldvorming en kansen Overijsselse landbouwsector

Het CDA van Overijssel organiseert op 7 november, in Zalencentrum Het Anker in Wierden, een landbouwavond met als thema “Toekomstgericht boeren in Overijssel”. Deze avond staat in het teken van de kansen in de landbouwsector, het nieuwe Agro & Food programma en beeldvorming rondom de sector.

Gedeputeerde Hester Maij en Tweede Kamerlid Jaco Geurts belichten deze avond de onderwerpen vanuit de provinciale en de landelijke politiek. Ook gildeboer Marcel Strijtveen uit Lierderholthuis en onderneemster Femke Nijland van landgoed Kaamps leveren een bijdrage. Zij vertellen over de ommezwaai die zij hebben gemaakt met hun agrarisch (familie)bedrijf. Uiteraard is er ook ruimte voor discussie met alle sprekers.

De avond wordt geleid door CDA Statenleden Bouwien Rutten en Marco van der Vegte, woordvoerders Landbouw en Natuur.
De avond is vrij toegankelijk voor leden en niet -leden en start om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Na afloop is er nog gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een drankje. In verband met de catering is aanmelden gewenst via cdaoverijssel.nl/agenda. Zalencentrum Het Anker is gevestigd aan de Wilhelminastraat 28, 7642 CS in Wierden.

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...