Repair Café Deventer: welkom op zaterdag 16 oktober

In september hadden we weer een gezellig Repair Café. We zagen het tevoren ietwat somber in omdat zich maar weinig reparateurs hadden aangemeld en daardoor bezoekers langer zouden moeten wachten. Maar het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En dat lukte! We hoorden regelmatig zeggen: wat doe jij hier??

De vaklui in het Repair café weten bijna altijd raad: ze repareren of ontdekken wat er kapot is en verwijzen door. Een reparatie is gratis, een onderdeel niet. Contante donaties worden op prijs gesteld. Daar kopen de reparateurs handig gereedschap voor.

Diverse stofzuigers werden ter reparatie aangeboden. Heel belangrijk is het om regelmatig beide filters te vervangen voor een langere levensduur van uw machine.

Natuurlijk houden we voldoende afstand. U kunt bij de reparateur aan tafel komen zitten, meekijken én waar mogelijk meehelpen. Echter: kom alleen zodat het niet te druk wordt aan de reparatietafels en kom niet

bij klachten die op Corona lijken.

 

Wij verwelkomen u graag zaterdag 16 oktober bij Het Goed in Deventer vanaf 10.00 uur. Wij nemen tot 12.30 uur nieuwe reparaties aan.

 

U vindt het Repair Café in Het Goed, Harderwijkerstraat 25, 7418 BA Deventer, rechts trap op, boven de koffiehoek.

Over Salland TV

x

Check Also

Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen blijft behouden!

Afgelopen januari werd door het bestuur van Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen ...