2 dagen fietsen en genieten van theater in het Hemelvaartsweekend

De elfde editie van de IJsseltheaterfietstocht, die dit jaar in het Hemelvaartsweekend plaatsvindt, gaat ook dit jaar weer dwars door het mooie Salland en een stukje Gelderland. Op 27 en 28 mei staat het fietsgekke Salland en de Veluwse Ijsselvallei weer in het teken van theater. Ook dit jaar zijn er weer twee verschillende tochten, waardoor het aantrekkelijk is om op beide dagen mee te fietsen. De deelname blijft gratis.

De twee fietsroutes zijn elk zo’n 30 kilometer lang en voeren door de rijke natuur rond de IJssel met op verschillende plekken optredens van professionele artiesten. De optredens bestaan uit vertellingen, muziek, acrobatiek en toneel en zijn geschikt voor de hele familie. Onderweg zien de fietsers niet alleen de rijk geschakeerde natuur, maar ook bijzondere buitenplaatsen. De optredens zijn ook dit jaar weer heel uiteenlopend.
De IJsseltheaterfietstocht, georganiseerd door Stichting Theater langs de IJssel, start zowel zaterdag als zondag in Olst, Wijhe en Veessen. Op zondag kan er ook gestart worden in Herxen. Deelname is mede dankzij de subsidie van de gemeente Olst-Wijhe, Rabobank Salland, Odeon de Spiegel, diverse sponsors en donateurs gratis. Onderweg kunnen de deelnemers rekenen op toiletgelegenheid, catering en EHBO.
Voor starttijden en informatie zie www.theaterlangsdeijssel.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...