Zwem4daagse Deventer

Van 24 tot en met 27 augustus barst het zwemspektakel de Zwem4daagse van Deventer, weer los bij het Borgelerbad. Vorig jaar kon de 51e editie vanwege de heersende pandemie geen doorgang vinden. Daarom is de organisatie extra verheugd dat de Zwem4daagse weer georganiseerd kan worden.

Activiteiten
Tijdens de Zwem4daagse zijn er in en om het Borgelerbad diverse activiteiten. Elke dag wordt volgens traditie gestart met een kop koffie of thee en koek.
Op dinsdag staat er voor de allerkleinsten een schmink spektakel op het programma. Tevens staat er de gehele dag een draaiorgel voor de muzikale ondersteuning.

Op woensdag is de seniorenochtend. Hier komen de ‘zingende badmutsen’ oud Hollandse liedjes zingen terwijl deelnemers trouw hun banen trekken.
De jongere generatie kan ’s middags deelnemen aan de Kinderbingo. Op donderdag zijn er weer activiteiten voor kinderen, waaronder de kinderdisco in het binnenbad. Tevens zijn er buiten overdag de Oud Hollandse spelen. Op de afsluitende vrijdag worden de deelnemers na vier dagen zwemmen feestelijk onthaald tijdens de Hollandse avond. Hier komt een DJ én kinderen kunnen mascotte Dave ontmoeten voor een dansje en een foto.
Uiteraard worden de medailles ook uitgereikt en is er een gezamenlijk feestje als afsluiter.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich inschrijven op www.borgelerbad.nl/zwem4daagse of bij de receptie van het Borgelerbad en De Scheg.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...