Zomerfestival in het Dorpshuus Heino

In het Dorpshuus Heino zijn er in de zomermaanden diverse activiteiten in het kader van het Zomerfestival. De activiteiten zijn bedoeld voor mensen vanaf zestig jaar. Voor alle activiteiten geldt dat je je moet aanmelden via info@dorpshuusheino.nl en dat alle maatregelen van de RIVM in acht worden genomen.
Op woensdag 24 juni is er om 10 uur een koffie-uurtje met als thema: Hoe beleef jij de coronatijd? Ook aanwezig zijn fysiotherapeuten en iemand van de huisartsenpraktijk om te vertellen over hun ervaringen.

Vrijdagavond 3 juli en zondagmiddag 5 juli is er een film. Welke dat is, is nog een verrassing. Entree € 5,00.
Woensdag 8 juli: Koffie en Dobbel-Fit spel onder leiding van Rolien v/d Heijden.
Woensdag 29 juli: Workshop Acryl gieten. Entree € 5,00
Zaterdag 15 augustus: Gezellige middag met zang en bingo met Evert. Entree € 5,00
Vrijdag 28 augustus: Soepcafé om 12.00 en 17.00 uur.

Bijdrage
Het Dorpshuus Heino heeft voor het Zomerfestival subsidie gekregen van het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. De bijdrage is toegekend om ouderen samen een leuke vakantieperiode te laten beleven en eenzaamheid onder ouderen in deze periode te verminderen.

Wandel4daagse
Ook kan de wandel4daagse doorgaan met de Home-edition wandel4daagse. Tussen 1 juni en 31 augustus kun je vier dagen vanuit huis lopen via eroutes.nl/nl/avond4daagse. Je kunt kiezen uit een wandeling van 2,5 – 5 of 10 km. Je kunt lopen wanneer het jou het beste uitkomt maar tussen de eerste en vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Deelname kost 5 euro.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...