Wat moet de nieuwe burgemeester van Raalte allemaal in huis hebben?

De gemeente Raalte is op zoek naar een nieuwe burgemeester en heeft de hulp ingeroepen van de inwoners. Kunnen de inwoners een mooi pakket samenstellen voor de meest ideale kandidaat? De Gemeente Raalte hoopt van wel.

Een aantal eigenschappen waaruit je als inwoner er drie kunt kiezen staat op de website van de Gemeente Raalte. Deze korte vragenlijst is in te vullen via de QR-code.

Erover in gesprek
Wil je op een meer persoonlijke en uitgebreidere manier laten weten waar Raalte als burgemeester behoefte aan heeft? Ga dan in gesprek met de medewerkers in de buurtdorpen. Op de website van de Gemeente Raalte staan de plaatsen en tijden genoemd waar dit mogelijk is.

En dan?
Zodra alle reacties zijn verzameld en in kaart gebracht volgt het opstellen van een profielschets. Dit is de eigenlijke vacature tekst voor de functie van burgemeester. Hierin staat wat de inwoners van de gemeente Raalte én de gemeenteraad belangrijk vinden aan karakter en capaciteiten. Met dit document start de commissaris van de Koning de sollicitatieprocedure. Raalte hoopt voor de zomer een nieuwe burgemeester te hebben gevonden.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Advocaten McDonald’s schutter ‘spelen met vuur’ in rechtbank

“De verdediging speelt enorm met vuur.” Dat waren de woorden van een ...