Vredesweek 2023 in Raalte

Al meer dan 50 jaar organiseert vredesorganisatie PAX de “Vredesweek”. Dit jaar zullen van 16 t/m 24 september 2023 honderden lokale activiteiten samenkomen met één gemeenschappelijk doel: Vrede. De Raad van Kerken Raalte besteed daar dit jaar ook extra aandacht aan.

Woensdag 20 september zal er om 19.00 uur in de Plaskerk een Taizéviering met zang en gebed zijn met natuurlijk als thema “Vrede”.
En op Zondag 24 september word er een “wandel-fiets-vredes-tocht” georganiseerd, waarbij mensen vanaf de Plaskerk in Raalte naar Mariënheem wandelen of fietsen. Vertrek is om 15:00 uur.

Open podium
In samenwerking met de werkgroep “Samen leefbaar Mariënheem” word er er door de Raad van Kerken Raalte een open podium georganiseerd, door middel van ontmoeting, gedichten, muziek, tekeningen en een wensboom. Het open podium is te bezoeken op zondag 24 september om 16:00 uur.

Dit jaar word er met de vredesweek gekeken naar onze democratie, die onder druk staat. Meer informatie over de week is te vinden op de website van de Raad van Kerken.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...