Vind een weg langs 180 optredens verspreid over 60 tuinen in Deventer: het programma van Gluren bij de Buren is bekend!

Zondag 30 juni veranderen 60 tuinen tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren bij de Buren Deventer. Lokale podiumkunstenaars tonen hun talent in groene tuinen verspreid over de gemeente. Ontdek alle acts en locaties in het programma via www.glurenbijdeburen.nl/programma.

Gluren bij de Buren vindt deze editie plaats in 29 gemeenten. Door heel Nederland zijn er 4.350 optredens in 1.450 tuinen. In Deventer ben je welkom achter de schutting bij 60 buren voor een bijzonder optreden en een hapje of drankje. Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden, zo kun je tot wel zeven verschillende optredens bijwonen.

Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt de buurtpodia. Ontdek jazzbands rond de vijver, ontdek improvisatietheater met potten en planten als props of ontdek dansers tussen de hortensia’s. Stippel jouw route vanaf nu uit op de website.

Alle optredens duren 30 minuten en vinden plaats tussen 13 en 18 uur. De optredens zijn bij te wonen zonder reservering en op basis van vrijwillige bijdrage.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne in samenwerking met Kunstcircuit en Kunstenlab.

 

ALGEMENE INFORMATIE

Wat: Gluren bij de buren

Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13 en 18 uur

Waar: In alle wijken van Deventer

Entree: Eigen bijdrage

Meer informatie en het programma op www.glurenbijdeburen.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...