Tussenadvies voor woningbouw in Heino is bekend

Heino is weer een stap dichterbij in de zoektocht naar geschikte woningbouwlocaties. De kopgroep, bestaande uit zeven inwoners uit Heino en drie ambtenaren van de gemeente Raalte, heeft de aangemerkte dertien kansrijke locaties nader beoordeeld. De beoordeling is in een tussenadvies uiteengezet en te lezen en downloaden op www.raalte.nl/woningbouw-heino.

Op woensdagavond 16 januari licht de kopgroep haar tussenadvies aan het dorp toe. Geïnteresseerden voor deze openbare bijeenkomst zijn om 19.30 uur van harte welkom bij Bij Ne9en in Heino. Na de toelichting van het tussenadvies is er ruimte voor het stellen van vragen.

Na 16 januari kunt u tot en met 24 februari 2019 reageren op de bevindingen van de kopgroep. Dit kan via francisca.holtman@raalte.nl. De kopgroep stelt vervolgens, met inachtneming van de binnengekomen reacties, een eindadvies op. Dit eindadvies wordt aan het college en de gemeenteraad aangeboden voor besluitvorming over de te ontwikkelen woningbouwlocaties. Besluitvorming door de gemeenteraad wordt vóór de zomer 2019 verwacht. Kijk voor meer informatie op www.raalte.nl/woningbouw-heino.

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...