Trainingsprogramma Music Moves officieel van start

Op dinsdag 31 augustus is de officiële kick off van het trainingsprogramma van Music Moves, een landelijk impact muziekprogramma voor jongvolwassenen. Tijdens het trainingsprogramma worden de deelnemers, jongeren tussen 18 en 27 jaar, ondersteund om via muziek mensen te verbinden en impact te maken. In vijf weken tijd krijgen zij gratis trainingen en masterclasses van o.a. mensen uit de muziekindustrie. Het doel: op dinsdag 5 oktober diverse muziekevenementen op verschillende plekken in Deventer muziekevenementen organiseren. Dit doen zij voor verschillende doelgroepen, o.a. bij Ludgerus, AZC en de ZRC van de Vriendendiensten.

De kick-off vindt 31 augustus ‘s avonds plaats in het stadion van Go Ahead Eagles. Melvin Dijkema, coördinator Music Moves legt uit ‘We starten feestelijk, uiteraard met muziek én coronaproof. Zo kunnen deelnemers genieten van optredens van MIGISI & Luukse Dingen, GR3GG, Luna en No Limit DJ Team. Veel jongeren doen mee omdat ze graag wat voor de samenleving willen doen via muziek, op een manier die bij hen past. Bij Music Moves kiezen zij zelf uit wat ze willen gaan doen en voor wie zij dat willen doen. Wij ondersteunen ze hierbij, bijvoorbeeld met trainingen van mensen uit de muziekbusiness, om zo hun muzikale evenement tot een succes te maken.’

Ook meedoen? Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en wil jij ook iets voor anderen betekenen via muziek? Geef je dan op via www.music-moves.nl/deventer Meedoen kost je niets maar levert je veel op (plezier, ervaring, contacten)

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Vind een weg langs 180 optredens verspreid over 60 tuinen in Deventer: het programma van Gluren bij de Buren is bekend!

Zondag 30 juni veranderen 60 tuinen tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren ...