Tour de Terras: gratis genieten van roulerende live optredens in Deventer

Rustig een drankje drinken en genieten van verschillende live-bands die aan je voorbij gaan: het klinkt als de ideale zaterdagavond. En dat is het ook! Je kunt het aanstaande zaterdag 2 september beleven in Deventer tijdens de Tour de Terras.

Dit weekend zijn er maar liefst 14 bandjes en artiesten die hun talenten vertonen op de Brink. Vanaf 20:00 uur starten de bands die ieder een kwartier zullen optreden op verschillende podia. Na elk kwartier wordt er gerouleerd. Het maakt dus niet uit waar je precies van je drankje geniet, want vrijwel elke band komt in de buurt van jouw terras.

Ruime muziek genres
Het jaarlijks terugkerend evenement, dat de hele avond duurt en een afsluiter is van de vakantieperiode, wordt altijd door veel mensen bezocht. Er is dan ook voor ieder wat wils. Bandjes spelen voornamelijk akoestische muziek, maar ook komen er andere genres aan bod. Artiesten die langskomen zijn bijvoorbeeld The Bottles uit Amerika en Maylissa Row. Ook staat er nog een suprise act op het programma.

Mooi weer en gratis entree
De weersomstandigheden van zaterdagavond zien er op dit moment goed uit. Zo wordt de temperatuur naar verwachting 18 graden en valt er geen spatje regen. Alsof dat nog niet genoeg is, kost Tour de Terras helemaal geen geld! Het enige waar je voor hoeft te betalen is jouw hapje en een drankje.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...