Top 5 genomineerden Deventer Promotieprijs bekend

De top 5 genomineerden voor de Deventer Promotieprijs 2022 zijn bekend. De kanshebbers zijn, in willekeurige volgorde: Kees van Wonderen, trainer Go Ahead Eagles, Mieke Conijn, directeur IJsselbiënnale en Kunstenlab, Gabriël Bosch en Meindert Pesman, 1618Vastgoed, het Team van Matz Carwash en Jurgen van Workum, eigenaar van Hotel Finch.

De Deventer Promotieprijs wordt sinds 1995 jaarlijks georganiseerd door Deventer Marketing en uitgereikt door wethouder Thomas Walder. prijs bestaat uit een kunstwerk dat voor de winnaar persoonlijk wordt gemaakt door de Deventer edelsmeden van MinkKoot.

De jury heeft dit jaar uit de lijst van genomineerden een Top 5 selectie gemaakt. “We vinden dat naast de winnaar ook de andere genomineerden erkenning verdienen voor hun ambassadeursrol voor Deventer. Daarom maken we nu de Top 5 van de genomineerden bekend. Deze mensen en organisaties leveren allemaal een belangrijke bijdrage aan het bekender maken van Deventer als prettige plek om te leven, werken, leren en ontspannen.”  aldus Carlijn Leenders, directeur van Deventer Marketing, die samen met Thomas Walder de jury vormt.

De uitreiking vindt normaliter plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Deventer. Omdat deze in 2022 niet plaatsvond, wordt de prijs nu uitgereikt tijdens het ‘Deventer Citymarketing Event’ op maandagavond 25 april in de Bergkerk. Tijdens dit evenement staat de marketing en promotie van Deventer centraal. Ook is er een inspirerende spreker vanuit Utrecht, een stad die op citymarketinggebied een aantal jaar voorloopt.
Aan het eind van de avond worden de 5 genomineerden het podium op geroepen en wordt de winnaar van de Deventer Promotieprijs 2022 bekend gemaakt.

De Deventer Promotieprijs wordt dit jaar voor de 28e keer uitgereikt. Eerdere winnaars waren onder meer: Rapper Snelle, interieurwinkel Carlos in Huis, Saxion, Bussink Koek, Theater Bouwkunde, NV Bergkwartier, Go Ahead Eagles en Özcan Akyol. Vorig jaar ging de Deventer Promotie Prijs naar binnenstadsmanager Peter Brouwer.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...