Tempo Wesepe speelt komische toneelstuk: “De Schat van Golden Annegie”.

Revuegezelschap Tempo Wesepe speelt op vrijdag 8 februari (20.00 uur) en zondag 10 februari (14.00 uur) in Het Wapen van Wesepe het komische toneelstuk: “De Schat van Golden Annegie”.

Het stuk wordt geregisseerd door Gerard Willemsen.

De entree is € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Na afloop is er gezelligheid in het café van Het Wapen van Wesepe.

Zo’n 50 jaar na de Tweede Wereldoorlog komt de gemeente met een nieuw uitbreidingsplan op de proppen. Raadslid Jan Hofkamp weet dat hier ook een stuk grond bij zit, waar vroeger het huis van ‘Golden Annegie’ stond. Volgens de verhalen zou Golden Annegie het einde van de oorlog niet hebben meegemaakt. Het huis is afgebroken en de grond is in het bezit van Ida Sturing. Jan Hofkamp wil koste wat ‘t kost proberen dit in handen te krijgen en de schat te vinden vóór men erop gaat bouwen. Hij vraagt hulp aan oud ijzerhandelaar Dorus Dalstra en zijn vrouw Annie. Die raden hem aan met een wichelroede de schat op te sporen. Hierop wordt wichelroedeloper Erik Dikbos ingeschakeld, waarna de zoektocht naar de schat van Golden Annegie kan beginnen….

Het artikel Tempo Wesepe speelt komische toneelstuk: “De Schat van Golden Annegie”. verscheen het eerst op Salland1.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...