TalentXL opzoek naar hét talent van Deventer

Deventer kent vele talentvolle muzikanten zoals Rob Dekay en Snelle. Maar nu is het aan jou om je talent te laten zien. Deventer TalentXL zoekt talentvolle muzikanten en zangers tot en met de 18 jaar.

Deventer TalentXL is een talentenprogramma voor talentvolle, gemotiveerde muzikanten. Maar ook vocalisten. Dit seizoen zijn ze weer opzoek naar aanstormende talenten tot en met de 18 jaar. Op zaterdag 14 oktober vinden de audities plaats aan de Keizerstraat 70.

Samenwerking met muziekdocenten
Deventer TalentXL is een initiatief van Kunstcircuit Deventer. Zij zijn een netwerkorganisatie en kenniscentrum voor Deventer met programma’s voor het onderwijs, amateurkunst en talentontwikkeling. Op 14 oktober is talentontwikkeling aan de beurt, in samenwerking met muziekdocenten wordt TalentXL georganiseerd met een uitgebreid programma.

Programma
Deventer TalentXL heeft verschillende dingen op het programma staan. Zo zijn er workshops, theorielessen, samenspeldagen, extra lestijd met eigen docent en begeleiding bij optredens. Word jij hét nieuwe talent uit Salland?

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...