Zondag 29 september Najaarsmarkt en koopzondag Runshopping Centre De Snipperling

Start Snipperlingactie: win € 100,- shoptegoed

Blokkeer 29 september aanstaande vast in de agenda: tijdens de koopzondag wordt er op Shopping Centre De Snipperling een Najaarsmarkt georganiseerd.

De ondernemers hebben schitterende aanbiedingen voor u in petto. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen;  zij kunnen zich uitleven in de gratis draaimolen en op het springkussen. Bovendien zijn er talrijke eettentjes waar u de honger kunt stillen.

Najaarsmarkt
Als u van koopjes houdt kom dan zeker langs op de najaarsmarkt, want bij de diverse kraampjes vindt u leuke en handige hebbedingen voor thuis, mooie mode en lekkere snacks.
Start Snipperlingactie

Maak kans op € 100,- shoptegoed, te besteden bij een van de 18 winkels op Runshopping Centre De Snipperling. In de Snipperlingkrant die maandag 23 september verschijnt, zit een bon. Vul de bon in en lever deze in bij Totaal Bed. De trekking is op koopzondag 24 november 16.00 uur in de centrale hal bij Beter Bed. Kijk voor meer informatie in de krant of op de website www.desnipperling.nl.

Geen tijd om te komen winkelen op koopzondag? De Snipperling is natuurlijk ook op andere dagen geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op www.desnipperling.nl. Hier vind je ook de openingstijden voor de koopzondagen.

Over Runshopping Centre De Snipperling
Runshopping Centre De Snipperling in Deventer biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken en slapen. Je voelt je thuis bij Runshopping Centre De Snipperling!

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...