Sportpark Keizerslanden uitgekozen als festivalterrein voor Nationale Sportweek

Sportpark Keizerslanden wordt in september omgetoverd tot het festivalterrein van de Nationale Sportweek Deventer. Dat is deze week bekend geworden. Het sportpark leent zich uitstekend als locatie voor dit grote beweegfeest waarin diverse side-events worden georganiseerd. Het 1e grote sportevenement in deze Nationale Sportweek Deventer is de Groenste Obstakelrun op 16 september. Inschrijven voor deze run is vanaf nu mogelijk.

Sportpark Keizerslanden is uitgekozen als festivalterrein voor de Nationale Sportweek vanwege de uitstekende locatie. Het park is goed bereikbaar, ligt dichtbij een sporthal en de omgeving biedt volop mogelijkheden voor veel sportspektakel. Het programma voor de Nationale Sportweek Deventer begint al goed vorm te krijgen met activiteiten voor jong en oud. Van een NK bedrijventoernooi, clinics van topsporters tot en met de afterparty van de Special Olympics. De exacte invulling van het programma vordert elke week en wordt bekend gemaakt op de website www.nationalesportweekdeventer.nl

Groenste Obstakelrun 1e sportevenement
De Groenste Obstakelrun wordt dit jaar ook tijdens de Nationale Sportweek Deventer georganiseerd. Veel Deventenaren zijn bij de organisatie van deze run betrokken en vormt daarmee een perfecte start van de Nationale Sportweek waarbij het doel is dat iedereen het plezier van sporten en bewegen kan ervaren. Om deze reden is er een extra parcours van 1 km toegevoegd met harde ondergrond, dit zodat echt iedereen kan meedoen. De inschrijving voor de verschillende parcours van 1, 3 en 7 km is inmiddels geopend via www.groensteobstakelrun.nl. In mei kun je nog gebruik maken van een vroegboekkorting.

Deventer Host City
Vanwege het 1250 jarig bestaan van Deventer, is de stad dit jaar door de Nederlandse sportorganisatie NOC*NSF uitverkozen tot host city. Dit betekent dat Deventer in dit feestjaar gastheer is van de landelijke sportweek en kan rekenen op veel landelijke belangstelling. Hiermee geeft NOC*NSF een mooi sportfeest aan jubilerend Deventer en Deventer Sportbedrijf. De Nationale Sportweek Deventer biedt een week lang sportspektakel, food, live muziek en nog veel meer. Het programma komt tot stand met de hulp van verenigingen, lokale sportaanbieders en Sportbedrijf Deventer. Voor meer informatie over het programma en deelname, zie www.nationalesportweekdeventer.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...