Sportkleding voor running, voetbal en outdoor: Sportshowroom.nl maakt het makkelijk

Gingen we voorheen nog fysieke en online winkels langs om sportartikelen te shoppen, is dat zojuist een stuk eenvoudiger geworden. Hardloopschoenen voor de 5-km-lange Survivalrun Wesepe, voetbalschoenen voor vv Heino, Wijhe’92, Sportclub Overwetering, Wesep of Rohda Raalte, en óók wandelschoenen voor de wandeltraining in Haarle; we hebben een website gevonden waar alles samenkomt: Sportshowroom.nl.

Deze site zorgt ervoor dat je niet meer overal op het web hoeft te zoeken naar jouw favoriete sportkleding en -spullen. Webwinkels als JDSports, Nike.nl, adidas.nl en PUMA.nl hebben zich hier aangesloten, zodat jij de meest relaxte gebruikservaring hebt als recreatief sporter, of als professioneel atleet. Voor kids en volwassenen. Iedereen die actief bezig wil zijn is hier thuis. Dus wil je de Sallandse heuvelrug beklimmen, of het tempo opschroeven en rennen langs de Noordoost-Veluwse heuvels? Dan bieden de merken in de Sportshowroom zeker uitkomst: Quechua, The North Face en Patagonia voor outdoor activiteiten; ASICS en Brooks voor hardlopen; en Nike, adidas en PUMA voor voetbal.

Voor alle seizoenen en ondergronden vind je producten die bij jou passen. Zaal, veld, binnen en buiten. Want trainen kan natuurlijk ook buiten, zeker in onze streek. Om maar eens een voorbeeld te noemen: sporten langs de Rijn, een van de langste rivieren van Europa. Dat is toch heerlijk? Omgeven door ons prachtige landschap en de vertrouwde Sallandse en Drentse dialecten; bewegen waar we ons thuis voelen. Sporten is gezond, houd ons fit en in de juiste outfit ben je good-to-go.

Het winkelen van sportkleding moet snel gaan, zodat je meteen naar buiten kan. Van Kampen tot Zwolle en van Ommen tot Deventer, overal valt wat te beleven. Ontdek hoe groot Salland eigenlijk wel niet is. Hoe bijzonder onze samenleving zich heeft ontwikkelt, en hoe sport en cultuur onze binding nog sterker maakt. Sport samen en geniet van Salland!

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...