Sportgames bij zwembad de Tippe in de meivakantie

Op 5 en 12 mei organiseert Sportbedrijf Raalte de Sportgames in zwembad de Tippe. Een sportieve kinderactiviteit in het zwembad waarin leeftijdsgenoten wedstrijdjes met elkaar aan kunnen gaan. Een soort gymles in het water. Denk aan apenkooi, surfwedstrijdjes, flipperen en meer. Een leuke meivakantietip voor kinderen t/m 14 jaar.

De Sportgames zijn gratis voor abonnementhouders van zwembad de Tippe. Kinderen die geen abonnement hebben kunnen ook mee doen. Zij betalen slechts 4,50 euro.

Voor wie
Kinderen met minimaal een A en B diploma die 14 jaar of jonger zijn mogen meedoen. De activiteiten zijn zowel in het diepe als ondiepe water. Er mogen in totaal 30 kinderen aan meedoen per uur. Via de website van Sportbedrijf Raalte kunnen zij zich voor een tijdsvak opgeven. Inge Prins, organisator namen Sportbedrijf Raalte: “We zijn blij dat we voor de jeugd deze sportieve gymles in het water kunnen organiseren. Graag brengen wij hen op 5 of 12 mei in beweging!”

Aanmelden en meer informatie: www.sportbedrijfraalte.nl. Alle activiteiten worden begeleid door de sportinstructeurs van Sportbedrijf Raalte.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Nieuwe serie “Wij zijn Nedersaksen” op RTV Oost

Mooie ontmoetingen in de provincie over taal, cultuur en geschiedenis van Overijssel ...