Sportbedrijf Raalte start actieweek voor donaties HomeWalk

Op 24 en 25 juni a.s. vindt het HomeSport Events voor het Ronald Mc Donald Kinderfonds plaats in Overijssel. Sportcentrum Tijenraan is een van de checkpoints voor bijna 100 deelnemende teams. Team Sportbedrijf Raalte doet mee aan de HomeWalk om 120 kilometer te lopen voor dat ene belangrijke doel: families en hun zieke kind dicht bij elkaar brengen in Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Van 24 t/m 29 april start het Sportbedrijf een actieweek. Donaties zijn meer dan welkom!

Directeur Henry Bronkhorst: “Als Sportbedrijf weten we als geen ander wat sport en bewegen voor je kan betekenen en hoe je daarmee ook het verschil voor anderen kunt maken. Vanuit ons sportcentrum Tijenraan werken we als checkpoint heel graag mee aan het HomeSport Event 2023. Uiteraard mogen wij als sportief bedrijf zelf ook niet ontbreken bij deze unieke uitdaging om al sportend geld in te zamelen voor ouders met een ziek kind.”

Persoonlijke motivatie
Veel collega’s hebben een grote persoonlijke motivatie om mee te doen. Zo ook zweminstructeur Susanne Haarman: “In 2017 werd onze dochter ernstig ziek. Het was fijn destijds te kunnen overnachten in het Ronald McDonald VUmc in Amsterdam. Dit gun ik iedere ouder met een ziek kind”.

Actieweek
Het team van Sportbedrijf Raalte wil zoveel mogelijk geld op halen en organiseert een actieweek van 24 t/m 29 april. Zo zijn er op 28 april in zwembad Tijenraan extra aquasportlessen te boeken, zoals aquafloat, aquabootcamp en -spinning. In sportcafé Tijenraan worden diverse producten verkocht voor het goede doel. Op 29 april staat het discozwemmen in het teken van de HomeWalk. Bezoekers kunnen bovenop hun ticket een extra donatie doen voor het goede doel. Daarnaast kunnen bedrijven sponsorpakketten afnemen. Ook Sportstudio Raalte, huurder bij Sportcentrum Tijenraan, draagt bij aan de actieweek en houdt verschillende acties onder hun leden voor dit goede doel.

Raaltese Lianne Boojink, manager Ronald McDonald huis in Zwolle, haalde het HomeSport Event, waar de HomeWalk onder valt, naar Overijssel: “Fantastisch om te zien dat Sportbedrijf Raalte samen met haar medewerkers zich zo inspannen voor de Ronald McDonald Huizen. Natuurlijk hoop ik dat deze actieweek veel mensen gaat enthousiasmeren om ook mee te doen. Immers sport verbindt en daarmee kan jij het verschil maken, zodat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen verblijven. Impact maken met een kleine inspanning hoe mooi is dat!”

Meer informatie over de actieweek en de HomeWalk:
www.sportbedrijfraalte.nl/homewalk

Poster HomeWalk groepsfoto Sportbedrijf Raalte DEFINITIEF

220412 PB Sportbedrijf start actieweek voor HomeWalk

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...