Serious bingo in het centrum van Raalte

Op zondag 22 december komt Serious Request naar Raalte! Die zondagavond is er van alles te doen op de Plas. Naast de wisseling van de DJ’s is er een grandioze bingo. Deze bingo, begeleid door bingomaster Peter Walter en DJ Normen Rienties is met recht een van de hoogtepunten van de avond. Menig Raaltenaar kent de bingo van de jaarlijkse Stoppelhaene-editie. Speciaal voor Serious Request stoft Peter Walter zijn bingomolen af en komt hij met DJ Normen Rienties naar de Plas. De bingo start om 18.30 uur.

Voorverkoop
De bingokaarten zijn vanaf 12 december in de voorverkoop verkrijgbaar bij Annie Schulten Lederwaren, Bruna en Bakker Bart. De kaarten kosten 2 euro per stuk of 3 stuks voor 5 euro.
Er zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld. Deze wil je niet missen.

Chequepoint
Naast de bingo is er veel meer te doen op de Plas. Zo kun je de hele avond jouw cheque voor Serious Request inleveren bij het chequepoint. Ook zijn er 3FM-dj’s op de Plas aanwezig met muziek en leuke activiteiten. Rond 20.00 uur is er de DJ-wissel. DJ’s Mark + Rámon worden afgelost door Frank van der Lende en Eva Koreman. Tot slot kun je een optreden van de Carmel College Big Band bij wonen.

Kom zelf in actie
In Raalte en Mariënheem zijn inmiddels al 11 acties gestart. Doe ook mee en organiseer iets met je vrienden, buurt of vereniging. Je actie aanmelden kan via npo3fm.nl/seriousrequest, hier vind je ook inspiratie en meer informatie.

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...