In Deventer is sinds enige jaren een bijzonder bedrijf gevestigd: een organisatie voor en door ouderen, onder denaam Seniorcall. Het bedrijf richt zich met name op telefonische Fondsenwervingvoor Goede Doelen.

Seniorcall in Deventer zoekt 50- en 65 plussers voor een leuke baan.

Guido den Heijer, directeur van Seniorcall:“Door de combinatie van motivatie en levenservaring kunnen de ouderentenminste net zo goed presteren als de huidige populatie fondsenwervers.Dit levert tevreden donateurs en een goed imago op, en dat is heel belangrijk voorGoede Doelen.”

Bij Seniorcall werken inmiddels ongeveer30 mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder uit Deventer en omgeving.Seniorcall wil gebruik maken van de ervaringen van deze ouderen, en biedthen de mogelijkheid op een hele flexibele manier weer actief te worden op dearbeidsmarkt.

De medewerkers benaderen telefonischmensen om voorlichting en informatie te geven met als uiteindelijk doel omleden of donateurs aan te brengen, of pensioenadvies te laten geven.Ze zijn tussen de 8 en 24 uur per week beschikbaar, delen zelf hun werktijdenin en bepalen zelf hoe vaak en hoeveel vakantie ze opnemen.

De medewerkers zijn enthousiast. Zijhebben de kans om weer een bijdrage te leveren aan de maatschappij op eenmanier die bij hun leefstijl past. Samen met leeftijdsgenoten, en op tijden dat hethen uitkomt. Voor de één betekent dat overdag, voor de ander ’s-avonds. Seniorcallis daarin helemaal flexibel. De bijkomende verdiensten bieden een mooieaanvulling op het bestaande inkomen. Den Heijer is nu op basis van het gebleken succes van de formule op zoek naar een nieuwe groep actieve senioren,waarbij ook zeker 65 plussers welkom zijn.

Hij is er nu zeker van dat leeftijd slechts een papieren getal is en niets zegt over talent en nog minder over ervaring en kwaliteit. De eerstvolgende groep nieuwe medewerkers kan al eind mei of begin juni instromen. Seniorcall is gevestigd in een pand in de binnenstad van Deventer. Het is goed bereikbaar met het OV, lopend of per fiets en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Iedereen die belangstelling heeft en in deze leeftijdscategorie valt, kan informatie aanvragen of solliciteren op www.seniorcall.nl, een email sturen aan informatie@seniorcall.nl of bellen met 0570 544158 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over Salland TV

x

Check Also

Start theaterprogramma Hoftheater met gevarieerde voorstellingen

Het theaterseizoen is van start gegaan met voor elk wat wils op ...