Salland Sport: Hoogtepunten, nabeschouwingen en ontladingen van promotie uitzending GAE

Woensdagavond 12 mei promoveerde Go Ahead Eagles na een knotsgekke avond naar de Eredivisie. 4 clubs die kans hadden, 1 club dat rechtstreeks promoveerde naar de Eredivisie. Na een bizarre, lange avond was GAE dat! Luister hier alle hoogtepunten, nabeschouwingen, ontladingen en de gehele uitzending van Salland Sport terug met alle memorabele momenten.

Hoogtepunten wedstrijd

Van de voorbeschouwing tot en met promotie de hoogtepunten uit de Salland Sport uitzending. Denk aan de kans die op de paal ging, het doelpunt van Go Ahead Eagles en het moment van promoveren. Naast deze fragmenten zijn er nog veel meer hoogtepunten te horen!

Interviews

Alle nabeschouwingen en reacties van verschillende Go Ahead Eagles spelers en trainer Van Wonderen na de laatste competitiewedstrijd tegen Excelsior. De interviews zijn afgenomen tijdens de wedstrijd De Graafschap – Helmond Sport.

Reportage

Vanuit het stadion in Rotterdam een reportage van de avond. Met het doelpunt, fragmenten van de nabeschouwingen en de ontlading en reacties van spelers en trainer nadat het net zeker was dat Go Ahead Eagles promoveerde naar de Eredivisie!

Hele uitzending

Het is uiteraard ook mogelijk om de gehele uitzending terug te luisteren! Hieronder is de uitzending per uur terug te luisteren.

19:00-20:00 uur: Voorbeschouwing Excelsior – Go Ahead Eagles
20:00-21:00 uur: 1e helft Excelsior – Go Ahead Eagles
21:00-22:00 uur: 2e helft Excelsior – Go Ahead Eagles
22:00-23:00 uur: De Graafschap – Helmond Sport wordt vervolgd
23:00-24:00 uur: Slotfase en ontknoping De Graafschap – Helmond Sport en promotie Go Ahead Eagles

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen blijft behouden!

Afgelopen januari werd door het bestuur van Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen ...