Politienieuws van 13 oktober

Salland – Politiebrichten 13 oktober

Gewond bij verkeersongeval
Bij een verkeersongeval op de Schoonhetenseweg is woensdagmorgen en 16-jarige bestuurster van een bromscooter uit Heeten gewond geraakt. Zij werd met rugletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het meisje raakte met haar bromfiets in de berm en kwam ten val.

Drietal aangehouden voor diefstal benzine
Drie knapen van 17, 18 en 19 jaar zijn woensdag aangehouden voor benzinediefstal. Een getuige zag ze rommelen aan een auto aan de Atalanta. Twee mannen werden op heterdaad betrapt. Ze hadden een jerrycan en gereedschap bij zich en hadden benzine uit een geparkeerde auto gestolen. Hierbij raakte de auto beschadigd en vloeide een hoeveelheid benzine over de straat. De derde verdachte kon worden aangehouden op de Moerakkerstraat. De mannen werden ingesloten op het bureau.

Aanrijdingen op rotonde
Een 26-jarige fietsster uit Deventer raakte op woensdag gewond bij een aanrijding op de rotonde op de Overstichtlaan. Vermoedelijk werd de vrouw over het hoofd gezien door een 52-jarige automobilist uit Amsterdam toen deze de rotonde opreed. De vrouw werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Later die ochtend vond weer een aanrijding op de rotonde plaats. Hierbij werd een 12-jarige fietser uit Deventer aangereden door een 81-jarige automobiliste. De jongen werd nekklachten en pijn in zijn been naar het ziekenhuis vervoerd.

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...