Politieberichten van het afgelopen weekend

Salland – Politieberichten 10 oktober

Aangehouden na mishandeling Lemele – Na mishandeling van meerder personen in / bij een uitgaansgelegenheid aan de Korteveldsweg zijn zaterdagavond 8 oktober drie 16-jarige jongens uit Raalte (2x) en Vroomshoop aangehouden. Een 17-jarige jongen uit Ommen werd daarbij tegen zijn hoofd geschopt en raakte enige tijd buiten bewustzijn. Er werden meerder aangiftes tegen de jongens gedaan. Naar de vechtpartij wordt een nader onderzoek ingesteld. De jongens werden in afwachting van hun verhoor ingesloten. Namens het bedrijf kregen zij een toegangsverbod. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Baldadigheid en belediging Wijhe – Zaterdagavond 8 oktober is aan de Torenstraat een 15-jarige jongen uit Wijhe aangehouden. De politie kreeg een melding dat er bouwmateriaal op straat zou worden gegooid. Vervolgens zag men de verdachte met bouwmateriaal slepen. Toen hij hier een verbaal voor kreeg, begon hij de agenten te beledigen. Hij is toen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Aangehouden voor belediging Raalte – Aan de Almelosestraat is in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 oktober een 21-jarige man uit Luttenberg aangehouden voor belediging. De man was door de beveiliging van een uitgaansgelegenheid aldaar eruit gezet. Hij wilde echter niet weggaan, waarop de politie hem vorderde het terrein te verlaten. Hierop begon hij de agenten te beledigen. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal is opgemaakt.

Jongen aangehouden voor mishandeling Raalte – Bij een uitgaansgelegenheid aan de Almelosestraat is in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 oktober een 17-jarige jongen uit Rietmolen aangehouden voor mishandeling. Een 17-jarige jongen uit Raalte was door de – hem onbekende – jongen in zijn gezicht geslagen, waardoor hij een gezwollen wenkbrauw opliep en er een stuk van zijn tand afknapte. De verdachte zit vast voor nader onderzoek.

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...