Ralph Mens, vertrekt bij Wijhe ’92

De trainer van de JO19-1 en tegelijkertijd Hoofd Jeugdopleidingen, Ralph Mens, vertrekt aan het einde van dit seizoen.  Met ingang van seizoen 2019-2020 is Djordi van der Hoop de nieuwe trainer van de JO19-1. Hij zal dit gaan combineren met de functie van Hoofd Jeugdopleidingen.

Ralph Mens: “Ik heb twee jaar met heel veel plezier bij de jeugd van deze mooie club gewerkt, maar ik wil komend seizoen graag weer met een eerste elftal aan de slag”.

Ralph heeft als Hoofd Jeugdopleidingen een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van scouting en selectie bij de jeugd. Door begeleiding van jonge trainers en het opzetten van trainerscursussen heeft hij er ook voor gezorgd dat de begeleiding van de jeugd beter vorm gegeven wordt. Daarnaast wist hij als trainer van de JO19-1 afgelopen zomer promotie naar de hoofdklasse te bewerkstelligen.

Djordi is op dit moment trainer van Colmschate JO19-1 en hoopt dit jaar het diploma TCII te behalen. Daarnaast loopt hij, in het kader van TCII, op dit moment al stage bij het 1e elftal van Wijhe ’92. Het voetbalbestuur van Wijhe ’92 is bijzonder blij dat Djordi de plek, wil gaan invullen. Djordi heeft een hele duidelijk kijk op jeugdvoetbal en het bestuur verwacht dat hij nadrukkelijk zal gaan bijdragen aan een verdere ontwikkeling van de manier waarop Wijhe’92  het voetbal bij de jeugd willen vorm geven. Hij komt bijzonder gedreven over en weet zijn kennis en energie goed over te brengen op andere trainers en spelers.”, aldus Radboud Hendriks, voorzitter Commissie Technische Zaken.

Wijhe’92 bedankt Ralph voor hetgeen hij bij Wijhe ’92 neergezet heeft en wensen Djordi veel succes toe voor het komende nieuwe seizoen.

Het artikel Ralph Mens, vertrekt bij Wijhe ’92 verscheen het eerst op Salland1.

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...