Presentatie plannen dorpsboomgaard Raalte

De gemeente Raalte, projectontwikkelaar Synchroon en de Stichting Duurzaam Heino organiseren een inloopbijeenkomst voor het nieuwbouwplan van de voormalige locatie Slotman aan de Raalterstraat in Heino. Belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 10 maart a.s. in ’t Kerkhuus, Canadastraat 2 in Heino, van 19.00 tot 21.00 uur. Er kan gekeken worden naar de nieuwbouwplannen en daarnaast presenteert de werkgroep Dorpsboomgaard hun plannen voor een dorpsboomgaard.

Tijdens de inloopbijeenkomst zijn leden van het projectteam, de projectontwikkelaar en de werkgroep Dorpsboomgaard aanwezig om vragen te beantwoorden. Er is geen centrale presentatie. Belangstellenden zijn welkom om te komen en te gaan wanneer het hen uitkomt.

Ontwikkeling locatie Slotman: De invulling van het plan locatie Slotman doet recht aan de omgeving en is een versterking voor de entree van Heino. Het woningbouwplan omvat tien wooneenheden verdeeld over 8 woongebouwen. De woongebouwen vormen een samenhang die past in de omgeving en het karakter heeft van een landgoed. Het plan zal een impuls geven aan het gebied en een positieve bijdrage leveren aan wonen in Heino.

Ontwikkeling dorpsboomgaard: Vanuit de Stichting Duurzaam Heino werkt een werkgroep aan de realisatie van een dorpsboomgaard naast het woningbouwplan. Dit initiatief vanuit de samenleving ondersteunt de gemeente Raalte van harte.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...