Play-off finales live bij Salland Sport

Morgen zendt Salland Sport, het sportprogramma van onze partner Salland1, alle finales live uit. Zo kunt u Terwolde, Activia en DAVO volgen door heel Salland. Via FM, DAB en online kunt u Salland1 ontvangen.

ACTIVIA
Patrick Kieftenbelt reist af naar Loenermark waar de finale tussen Activia en Beekbergen wordt afgewerkt.

Activia won afgelopen weekend, in de eerste ronde, op eigen terrein van SV Raalte en versloeg op woensdagavond Klarenbeek. Eenvoudig ging dat niet voor Activia, dat een 2-2 achterstand moest wegwerken en dat uiteindelijk met glans deed. Door de 2-3 zege speelt Activia zondag de finale tegen Beekbergen dat derde werd in de 4e Klasse waar Klarenbeek net naast de titel greep. Wil Activia volgend jaar nog 3e Klasse spelen zal die finale gewonnen moeten worden, anders is het stuivertje wisselen met tegenstander Beekbergen.

DAVO
Arie Vet fietst naar Lettele waar DAVO uitkomt tegen Hoonhorst.

DAVO won zondag de Rielerenk-derby tegen Go-Ahead met 1-0 en mag komende zondag de finale van de play-offs spelen. Dit is op neutraal terrein; de v.v. Lettele zal gastheer zijn van dit beslissende duel tussen v.v. Hoonhorst en d.v.v DAVO, aanvang 14:00 uur.
Wint Davo die wedstrijd, dan blijft het in de 4e klasse. Bij een nederlaag tegen de poulegenoot Hoonhorst, volgt degradatie naar de 5e klasse. Hoonhorst was overigens dit seizoen al twee keer te sterk in de competitie als tegenstander van DAVO. 

TERWOLDE
En tenslotte Erik van Luttikhuizen die het duel van Terwolde tegen Vragender zal verslaan.

Terwolde wist zich afgelopen weekend sterk terug te knokken na een 2-0 achterstand in Zutphen. Uiteindelijk werd er gewonnen van De Hoven en mogen ze zich op gaan maken voor de finale. Deze wordt afgewerkt op het terrein van s.v.b.v. Barchem met als tegenstander K.S.V. Vragender. Vragender is voor Terwolde een onbekende tegenstander, ze eindigden op een 12e stek in de 4e Klasse C en in de halve finale versloegen ze met 4-2 Z.Z.C. wat uitkomt in de 5e Klasse. Zondag die finale waarbij Terwolde bij winst promoveert naar de 4e Klasse, ze trappen af om 14:00 uur in Barchem.

HEINO
Ook Heino, dat morgen de halve finale speelt op het eigen sportpark ‘De Kampen’, zal met flitsen via Raymond Pot, te volgen zijn in de live-uitzending van Salland Sport. Heino moet RKSV Minor uitschakelen op volgende week te kunnen promoveren in de finale.

PROGRAMMA

Programma finales komende zondag:
Zondag 19-06-2022 Activia vs. Beekbergen aanvang 14:00 uur in Loenen, met verslaggever Patrick Kieftenbelt.
Zondag 19-06-2022 Hoonhorst vs. DAVO aanvang 14:00 uur in Lettele, met verslaggever Arie Vet.
Zondag 19-06-2022 Terwolde vs. Vragender aanvang 14:00 uur in Barchem, met verslaggever Erik van Luttikhuizen.

HOE EN WAAR TE VOLGEN
Salland Sport is een programma van de streekzender Salland1 dat in en rondom Deventer via de FM te volgen is op op 107.3. Buiten Deventer is dat: Raalte 105.1 en Wijhe 105.7: Via de kabel op 104.1 via DAB, dan stemt u af op kanaal 7B.

Online kunt u luisteren via TuneIn, RadioFM, Nederlandseradio, radioviainternet , Omroepserver, Airplay of via de eigen website van de streekomroep Salland1.

(klik op één van de bovenstaande linkjes om online te luisteren)

Verslaggevers Salland Sport bij Salland1: Erik van Luttikhuizen en Patrick Kieftenbelt

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...