PEC haalt Lam terug naar Zwolle

Thomas Lam keert terug bij PEC Zwolle. De 29-jarige Fin tekende voor twee seizoenen bij de promovendus. Lam verliet Zwolle in 2021 voor CSKA Sofia.

Na zijn periode in Bulgarije streek Lam neer in Australië waar hij, samen met teamgenoot Richard van der Venne, landskampioen werd. Waar Van der Venne naar Oostenrijk trok, verlieten Lam Melbourne voor een terugkeer naar Zwolle.

Derde keer
Het is de derde keer dat de in Amsterdam geboren Lam terugkeert naar Zwolle, in 2016 verliet hij PEC voor Nottingham Forrest. Na een verhuurperiode bij FC Twente keerde de Fin in 2018 weer terug in de provinciehoofdstad.

Thuiskomen
Voor de 28-voudig Fins international voelt het als thuiskomen: “Na een prachtig avontuur in Australië, is het tijd om terug te keren en dat kan eigenlijk maar bij één club. Ik ben dan ook heel blij om terug te zijn in Zwolle. Ik kijk uit naar de competitiestart en hoop onze supporters weer snel te zien.”

Aanwinst
Technisch directeur Marcel Boudesteyn: “We zijn zeer blij met de terugkeer van Thomas. Hij is een ervaren speler die de club natuurlijk heel goed kent, en bovendien op meerdere posities kan spelen. We zijn ervan overtuigd dat Thomas met zijn kwaliteiten, leiderschap en drive een aanwinst is voor ons team.”

Mac Nulty
Lam zal zeker niet de laatste aanwinst zijn voor de kersverse promovendus. De Iers-Spaanse Anselmo García Mac Nulty lijkt vandaag zijn handtekening te gaan zetten en speurt men in Zwolle nog naar een buitenspeler.

Foto’s; Website PEC Zwolle

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...